joi, 4 noiembrie 2010

"товарищи"


"Atac asupra Moldovei", "Trădaţi de vii" , "Să ne apărăm patria!" , "Moldova alege victoria!" etc. etc. etc.

Recunoaşteţi? Sunt părţi componente ale monstruoasei maşinării propagandistice ale "партий".
Oare pentru cine sunt destinate aceste instrumente de (dez)informare ale "товарищи"-lor? Sau poate astea sunt sloganele/mesajele lor electorale şi ceea ce promit ei că vor face, dacă ajung iarăşi la guvernare?! Mie mi se pare acest lucru mult mai probabil, odată ce "товарищи" planifică continuu lovituri sub centură la adresa statului.

1. "товарищи" nu mai recunosc insignele naţionale ale statului şi cer înlocuirea lor.

"товарищи" nu recunosc drapelul de stat şi stema naţională, oare acest lucru nu este un atentat la statalitatea R. Moldova? Nu este acest lucru promovarea unui "Atac asupra Moldovei"?
După ce au numit drapelul naţional al R. Moldovei (tricolorul: albastru, galben, roşu), ca fiind unul fascist, iar stema de stat (acvila romană, pe pieptul căreia se află un scut cu cap de bour) au comparat-o cu acvila nazistă, au venit cu încă o perlă revoltătoare,aşa numitul steag al lui Ştefan cel Mare.

2. "товарищи" , promovează pe teritoriul R. Moldova insignele naţionale ale altor state pe clădiri administrative.

Recent, am avut o criză de isterie, când am aflat din presă că pe clădirile administrative din UTA Găgăuzeri, sunt arborate 5 (cinci) drapele, şi anume cel al Federaţiei Ruse, cel al autoproclamatei republici moldoveneşti nistrene, al separatiştilor din nordul Ciprului, al Turciei şi cel al Ungariei(???), iar cel al R. Moldova - deloc!
La Comrat, au fost arborate de către "товарищи", la loc de cinste, drapele Rusiei şi a transnistriei. Oare nu sunt, prin aceasta, "Trădaţi de vii" eroii care au luptat şi au rămas schilozi şi invalizi, mamele şi soţiile celor care au murit, orfanii care au rămas fără tată, în războiul ruso-moldovenesc din 1992?

3. "товарищи" vor limba rusă limbă de stat.

Aşa numita "liga tineretului rus" , au forţat uşa rectorului Universităţii tehnice din Moldova şi au dat buzna în biroul rectorului, vrând să-i ceară socoteală pentru că sunt închise grupele cu predare în limba rusă de la UTM, fapt ce nu reprezintă o realitate. De menţionat că nici un "protestatar" nu era student la UTM. Toţi ei erau şovini, vorbitori de limbă rusă, toţi "товарищи" şi nu se poate nu de menţionat faptul că erau în frunte cu Valerii Klimenko, o personalitate ambiguă, care în anii 1988-1992 a luptat cu înverşunare împotriva declarării independenţei R. Moldova şi a fost unul dintre iniţiatorii regimului separatist de la Tiraspol.
Aceeaşi "товарищи" cer ca limba rusă să fie declarată limbă de stat pe teritoriul R. Moldova.
Asta numesc "товарищи" , "Să ne apărăm patria!". Care "patrie", "товарищи"???

4. "товарищи" trăiesc doar în război.

"товарищи" duc un război permanent. Un război permanent cu cetăţenii ţării pe care vor să o conducă. Organizează dezordini în masă, ca să aibă motive să-i bage în închisori să-i omoare, inventează mereu duşmani externi, de care trebuie să ne temem şi care aruncă "boambe" peste digul de la Nemţeni, speculează cu spioni interni, în favoarea mult temutului duşman extern.
"товарищи" îşi inventează propriul război, cu propriul popor, apoi ne impun să alegem victoria. Victoria cui, asupra cui, "товарищи"???

0 comentarii:

Vizitatori

free counters

Accesări

 
www.nFIRME.ro - Promoveaza GRATUIT firmele din Romania si Republica Moldova!