vineri, 25 decembrie 2009

Exemplu de Urmat!


Recunosc că ma înduioşat domnul Preşedinte interimar cu gestul lui de a dona, din propriul salariu, bani pentru copii acestei ţărişoare. Ar fi foarte frumos dacă toţi demnitarii ar lua exemplu şi s-ar obliga să ajute câte o familie, cu mulţi copii, din cont propriu. Aceasta ar arăta adevărata grijă a noilor guvernanţi pentru ţară şi viiotrul acesteia, până când vor reuşi să aducă aceste ajutoare din bugetul de stat (ajutoare consistente şi reale). Mă irită cei care critică acest gest. Fie că este el doar de dragul popularităţii, dar nimeni până acum nu a făcut aşa ceva, iar Mihai Ghimpu nici pe departe nu este cel mai bogat demnitar din Republica Moldova.
Bravo lui, pentru acest gest care arată dragostea reală pe care o manifestă pentru popor!
Reamintesc că Preşedintele interimar al RM, donează lunar pe parcursul mandatului său de demnitar, din propriul salariu, suma de 1000 lei pentru Dragoş Boboc, fiul lui Valeriu Boboc, tânărul omorât în urma evenimentelor din aprilie şi 2000 de lei pentru familia Buzdugan, care are tripleţi de 8 luni, informează UNIMEDIA.MD.

2 comentarii:

Dudas Iulia spunea...

Chiar dacă Mihai Ghimpu face uz de astfel de gesturi pentru popularitate şi pentru o imagine mai bună, este un exemplu pozitiv,politicienii ar putea urma gestul domnului Ghimpu şi să ajute efectiv oameni, chiar şi în campaniile electorale, în loc să dea declaraţii peste declaraţii în mass-media şi să arunce cu noroi în ceilalţi candidaţi.Eu n-am auzit până acum de astfel de fapte prin România, în ceea ce priveşte politicienii de pe aici.Toţi se închină la biserici, merg la diverse petreceri populare, se duc la diverse emisiuni şi "discută" cu norodul, dar la asta se rezumă aportul lor personal adus societăţii.

Sergiu Brasoveanu spunea...

Iulia, mai mult decat atat! Ieri, de craciun, aceasta familie a primit in dar un apartament cu 3 camere! Sa-i fi vazut pe sarmanii oameni...a fost o surpriza pentru ei. Nu-si puteau abtine lacrimile in fata camerelor de luat vederi. Aceste actiuni au inceput pe 24, daca nu gresesc si vor dura pana pe 31...in fiecare zi vor fi ajutate cateva familii. Pe langa apartament, PROTV Chisinau, au reusit sa stranga pentru ei 50000 lei (echivalentul a 5000$).
Tot ieri, o fetita care nush ce boala are a primit tot o suma impunatoare ca sa mearga la tratament in strainatate. Acest lucru, tot PROTV a organizat. :)

Vizitatori

free counters

Accesări

 
www.nFIRME.ro - Promoveaza GRATUIT firmele din Romania si Republica Moldova!