vineri, 6 mai 2011

Românii nu mai sunt fascişti! Românii sunt comunişti!

Ieri portalurile de ştiri au spart statisticile, internauţii râdeau, se enervau şi înjurau, analiştii politici îşi puneau întrebări la care nu puteau găsi răspunsuri (logice) - Artur Reşetnicov "şi-a tras" paşaport românesc! Artur Reşetnicov... deputatul comunist! fostul consilier al preşedintelui comunist V. Voronin, fost şef al Serviciului de Informaţie şi Securitate (SIS) al R.M. Artur Reşetnicov, din ordinul şi sub oblăduirea căruia atâţia ani la rând au fost persecutaţi toţi cei care veneau din România de sărbătorile naţionale, au fost organizate masacrele din 7 aprilie şi în zilele ce au urmat. Anume acest Artur Reşetnicov a devenit cetăţean al României. Mă întreb aici, oare cum a rostit cuvintele "Jur să fiu devotat patriei şi poporului român, să apăr drepturile şi interesele naţionale, să respect Constituţia şi legile României" ?!
Fiind foarte curios, am încercat să aflu ce crede despre acest lucru "cardinalul gri", Mark Tkachiuk. I-am adresat o întrebare pe facebook, aşteptând că va reacţiona măcar într-un mod anume, şi reacţia a fost exact pe potriva frustrărilor care îl macină - a şters postul de pe peretele profilului, ca şi cum nici nu ar fi fost.... Dar oare ce zice "tătuca" Voronin că Arturcik s-a dat cu "rumînii"? Dacă are cineva posibilitatea, întrebaţi-l, vă rog!

P.S. Trezindu-mă azi de dimineaţă mi-am dat seama că se împlinesc exact 21 de ani de când părinţii noştri, tineri şi înflăcăraţi de ideea libertăţii şi renaşterii naţionale au mers cu toţii la Prut de l-au secat dintr-o sorbire. Tinerel pe atunci şi Artur (R.), a fost probabil la Podul de Flori, de pe 06 mai 1990 şi acum, la 21 de ani distanţă a vrut să îşi facă un cadou - cetăţenia română. Mult iubita şi râvnita cetăţenie românească! Până la urmă şi comuniştii tot sunt români, nu?! Nu a dansat oare Iurie Muntean, la New York, Hora Unirii? Oare nu învaţă copii lui Igor Dodon la "Prometeu" (un liceu cu o educaţie pronunţat românească şi naţionalistă)? Mai întreb odată, şi ce dacă Artur (R.) are cetăţenia română? oare nu e clar că totul ce promovează "PaKăRăăM" este fals şi neavenit? Este un bussines, care nu afectează modul firesc de viaţă, de viaţă cotidiană, a "partenerilor de afaceri"!

P.P.S. Unde eşti tu, Ţepeş - Doamne..?!

7 comentarii:

Andrei Bivol spunea...

Nedumerirea asta cred că ar trebui adresată Preşedintelui României care semnează decretele de acordare a cetăţeniei, şi celor de la secţia cetăţenie care acordă cetăţenie la astfel de patrioţi români...

Pe Mark Evgenici degeaba îl intrebi ca Ideologia si Statalismul este pentru prostime în rest ....just business, good business. Nu e Arturcik primul komunist cu cetăţenie română.

Sefu' spunea...

Asa sunt ticalosii! Striga in gura mare una, iar pe de la spate fac alta!

ralph spunea...

de fapt IURIE MUNTEAN dar nu VALERIU MUNTEANU - fii mai atent

Sergiu spunea...

Inca nu a dat juramantul. De abia a fost publicat. Va depune peste vreo 2 saptamani.
Mai stii, poate-l refuza.

Sergiu Brasoveanu spunea...

Nimeni nu va putea sa ii interzica sa ia cetatenia, nic presedintele Romaniei, nici altcineva, odata ce dosarul lui a fost avizat pozotov. Indiferent de cine este el acum si ce reprezinta, daca se trage din cetateni romani, are imediat dreptuls a redobandeasca cetatenia. Eu vorbesc despre valorile inc are crede el si le promoveaza. vorbesc desre faptulc a este o curva ordinara!

Anonim spunea...

el este demult colaborator al SRI-ului Ro, el a aranjat ca Vova sa faca prostia din aprilie 2009, tocmai pt ca sa ii grabeasca prabusirea, dar normal ca a trebuit sa o faca subtil pt ca nimeni sa nu isi dea seama...acum Ro are nevoie de el in alte misiuni si nu ii mai era de folos sa il pastreze langa Vovicka Raportează abuz.

Anonim spunea...

Resetnikov ca si majoritatea moldoivanilor(moldoboilor) este pur si simplu curva....

Vizitatori

free counters

Accesări

 
www.nFIRME.ro - Promoveaza GRATUIT firmele din Romania si Republica Moldova!